Over Yannick

Veelzijdig. Inspirerend. Kritisch. Vooruitstrevend…. in constante evolutie.

Afgestudeerd aan Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap en Kunst te Gent gevolgd door praktijkervaring bij een vooraanstaand aannemersbedrijf en reeds enkele jaren aan de slag als projectarchitect bij bureau Gino Debruyne te Brugge zorgden voor een probleemoplossende en vooruitstrevende houding, een houding die steeds verder evolueert door gedreven studie en onderhevig is aan kennis van de nieuwste trends en toepassingen in architectuur. Passie voor design en grafische vormgeving vertaalt zich in verrassende ontwerpen. Nauwe samenwerking met energiespecialisten vertaalt zich in doordachte, efficiënte en optimale realisaties.

Specialisatie in toepassingen van 3D-computermodellen van diverse kleine en grote bouwprojecten biedt u in ontwerpfase een duidelijk beeld van het eindresultaat.

Architectuur vanuit functionaliteit, vorm en omgeving. Niet streven naar één stijl maar voor elke opdracht een eigentijdse en karaktervolle oplossing bieden naar wensen van de klant.

Grote en kleine projecten moeten op een constructieve en vooruitstrevende wijze de mogelijkheden en beperkingen van materialen en technieken uitbuiten, om een maximaal resultaat te bekomen waarbij functionaliteit, vorm en omgeving één allesomvattend geheel vormen.